Andre halvdel av sesongen begynner lørdag

Lørdag kl 15:00 møter vi Ørn på Lystlunden i Horten. Dette er returoppgjøret fra Arendals 1-0 seier på Norac stadion i april.

Ingenting blir historie så raskt som fotballkamper, men rapporten fra den gang forteller om en kamp der Arendal dominerte totalt. Det resulterte likevel kun i en scoring i det 56. minutt fra Adnan Maric.

Ørn har den siste tiden hatt en svært tung periode, der de ikke har scoret på de siste fem kampene. Sist seier kom 16. mai da de vant lokaloppgjøret mot EIK Tønsberg 3-2. Forrige serieomgang tapte Ørn 1-0 mot Kvik Halden, og fikk også viktige Leroy Nilsen utvist. Nilsen må dermed stå over lørdagens kamp.

Arendal kommer fra et 2-0-tap mot Brann 2, sesongens første kamp Arendal har vært involvert i som har blitt avgjort med flere enn ett måls margin.

Jens-Erik Grønlie Johansen som kom til Arendal denne uken er spilleklar og kan få sin debut.

Om du ikke kan overvære kampen på Lystlunden er det mulig å se kampen på No1 Sportsbar på Langbryggen eller på TV2 Play/direktesport.no.