Borte mot serieleder EIK Tønsberg på lørdag

Arendal Fotball kommer fra seier mot et av topplagene i avdelingen, Viking 2, og nå venter nok en tøff utfordring når serieleder EIK Tønsberg er motstander i lørdagens bortekamp.

EIK er nyopprykket i år, og har vist seg å være et godt lag med en klar spilleplan innprentet av en markant trener i Kjetil Kristoffersen. Kristoffersen er klar på at Egil "Drillo" Olsen er en viktig inspirasjon, og beskriver selv spillestilen på denne måten etter fjorårets opprykk:

"Eik har i motsetning til Drillo spilt mann/ mann over hele banen. Eik slår langt mot etablert angrep, fokuserer enormt på kontringer og har skåret på sensasjonelle 36 dødballer. Eik står enten høyt eller ligger ekstremt lavt."

  • Lagets eneste tap så langt i sesongen kom i lokaloppgjøret mot Ørn Horten 16. mai, der EIK tapte 3-2 i Horten.
  • EIK har tre strake seiere (Vard, Fløy, Kvik) før lørdagens kamp.
  • EIK har fått utvisninger i begge sine to siste kamper, og begge spillerne er utestengt i lørdagens kamp mot Arendal Fotball.
  • To spillere med fortid i Arendal Fotball er nå i EIK. Fjorårets kaptein i Arendal, Martin Torp (2022-2023), og Christer Reppesgård Hansen (2021-2022)

Kampstart er kl 15:00 på Tønsberg Gressbane, som er noe misvisende da det er en kunstgressbane.

Forza tar turen. Kjøreavstanden er under to timer, så håper å se også deg i Tønsberg på lørdag! Om du ikke har anledning til å se kampen på stadion, kan du se den på No1 Sportsbar på Langbrygga, eller på TV Play / direktesport.no. 

Annonse: