Drilon tilbake på gamle trakter når Arendal Fotball møter Fløy

Den tidligere Fløy-spilleren Drilon Ibishi har den siste tiden gjort back-plassen til sin, og er inne i sin beste periode som Arendal-spiller. Lørdag er han klar for å gjøre sitt for å bidra til at Arendal Fotball reiser fra Flekkerøy med tre poeng.

21-åringen fra Lyngdal kom til Fløy som 17-åring og fikk totalt 24 kamper for A-laget før han kom til Arendal før årets sesong. I år har Drilon startet åtte kamper i PostNord-ligaen, og de tre siste har sammenfalt med at Arendal Fotball har startet en seiersrekke etter en dårlig periode.

På spørsmål om det er tilfeldig at resultatene har bedret seg med seg selv på banen, svarer han kledelig diplomatisk.

- Jeg har jobbet hardt for å vinne backplassen i 11eren. Hele laget jobber hardt og vi er som en enhet, og når vi alle er lojale til Vegard og trenerteamet sin plan så kommer resultatene og poengene.

Vegard Hansen har siden Jerv-kampen i september valgt å spille med en back-firer fremfor en treer med vingbacker. Drilon trives både som back og som vingback, men laget har respondert godt på omleggingen.

- For meg har det vært fint å kunne ha mer fokus på de defensive oppgavene den siste tiden, men jeg trives jo også når jeg kommer meg høyere opp i banen.

Fløy kan rykke ned på lørdag

Fløy har som så mange tidligere år utsatt å vinne fotballkamper til høsten.... Nå er de det store formlaget i divisjonen, med hele fem seiere på de siste seks kampene!

Til tross for at Fløy allerede har en poengsum som i de fleste sesonger hadde holdt til fornyet kontrakt, kan laget rykke ned allerede på lørdag. Om det skal skje så må Viking 2 slå Brattvåg og Notodden ta poeng mot Jerv samme dag.

Drilon synes det er trist om Fløy skulle gå ned, men under kampen på lørdag er ikke det i tankene.

- Det er alltid kjipt når et sørlandslag rykker ned, uansett om det skulle være Fløy eller et annet lag. Det eneste jeg fokuserer på er å yte 100% hver kamp for å vinne uansett motstander.

Til tross for at Arendal Fotball med to serierunder igjen er på øvre halvdel av tabellen (7. plass) med 33 poeng, er det fortsatt mulig å rykke ned. Med tap i de to siste kampene er det teoretisk mulig for fem lag å passerer Arendal. Om så skulle skje vil det være det høyeste antall poeng et lag har rykket ned med siden 2. divisjon ble spisset til fire avdelinger i 2001.

Kampstart kl 13:00

Motsatt oppgjør i april endte med 2-1 til Arendal, men rapportene forteller om hektiske sluttminutter etter Fløy sin redusering ti minutter før slutt. Les om kampen i april her

Kampstart på lørdag er kl 13:00 på Cemo Arena på Flekkerøy. Ta turen på lørdag!

Annonse: