EIK Tønsbergs toppscorer klar for Arendal Fotball

Julius Myrbakk scoret utrolige 36 mål på 28 kamper for EIK Tønsberg i fjorårets opprykksesong. Også i år er Julius toppscorer for klubben som ligger på 3. plass i Arendal Fotball sin avdeling.

23- åringen fra Nøtterøy markerte seg fra start i årets sesong, med overbevisende spill og scoringer for EIK Tønsberg som lenge ledet serien. 

Vegard Hansen har gjennom hele sesongen vært begeistret for Julius, og tipset tidlig Eliteserie- og OSOS-trenere om Julius i håp om å slippe å møte han i kamp.

- Julius er et stort uromoment for et hvert forsvar, alltid jagende i bakrom med fart og intensitet. Jeg har sett mange EIK-kamper i år, og Julius har vært spilleren som har overbevist mest i et lag som også kollektivt har overbevist. 

Julius selv er glad for å være på plass i Arendal.

- Jeg opplever Arendal Fotball som en svært ambisiøs og profesjonell klubb. Jeg tror jeg i Arendal vil få utnyttet mine ferdigheter i enda større grad enn i Tønsberg, så for meg var dette et naturlig valg for å fortsette den gode utviklingen jeg har hatt de siste årene.

Konfrontert med Vegard sin beskrivelse av han som spiller er han enig, men mener å også kunne fylle flere roller.

- Kreativitet og fart kommer godt med i alle offensive roller, så om Vegard ønsker å bruke meg i en annen rolle enn midtspiss skal jeg håndtere det også.

 

Kontrakten har varighet ut 2025.

Annonse: