Fortsetter klatringen på tabellen på lørdag?

Arendal Fotball møter tabellnabo Vard Haugesund på Norac stadion kl 13:00 på lørdag. Med en tredje seier på rad på lørdag vil Arendal Fotball igjen klatre opp på øvre halvdel av tabellen.

Til tross for den antatte fordelen det er å spille på gress på hjemmebane har Vard Haugesund sanket flere poeng på bortebane (16 poeng på 11 kamper) enn på hjemmebane (15 poeng på 12 kamper) i år.

Vard spiller sin andre kamp på rad på Sørlandet, etter å ha tapt 5-2 mot Jerv på søndag. En kamp som Vard ifølge rapportene dominerte i 60 minutter. På stillingen 2-2 fikk Erik Berland rødt kort (spiller derfor ikke lørdagens kamp), og Jerv scoret tre mål i kampens ti siste minutter.

Det motsatte oppgjøret mot Vard var årets serieåpning, og Arendal dro hjem en 0-1 seier i kampen som ble flyttet til fotballhallen på Karmøy grunnet snøvær. Scoringen kom i andre omgang ved Mikael Kvinge til tross for at Arendal Fotball da spilte med ti mann etter at Stian Andersen ble utvist i første omgang. Rapporten forteller om en kynisk forsvarskamp.