God prestasjon tross tap

Da det ikke er seriekamp til helgen ble det avtalt treningskamp mot eliteserielaget Odd for å holde kampformen ved like. Vi brukte hele 23 spillere, og byttet hele laget etter 60 minutter. Til tross for 2-0-resultatet var det en godt gjennomført kamp av et Arendal-lag i god høstform.

Odd er på nedrykksplass i en veldig jevn nederste halvdel av Eliteserien. I likhet med Arendal har ikke Odd seriekamp til helgen, og stilte derfor med sitt beste mannskap.

Til tross for tapet så Vegard Hansen en god prestasjon fra laget på Skagerak Arena i dag. 

-Vi møter et godt lag. Vi har mange spillere i form nå, og vi matcher Odd veldig bra. Gledelig å se at vi viser oss ballsikre, og ikke bare blir liggende lavt.

-Odd stilte med sin A-stall, og da er det spesielt gøy å se at vi også står fint imot når vi bytter hele laget etter 60 minutter, og står med et veldig ungt og urutinert mannskap. 

Kampens første mål kom på frispark i første omgang. Mål nummer to kom etter at rutinerte Ole Erik Midtskogen ikke gjorde noen feil alene mot Arendals keeper Erlend Muller. Denne scoringen var også det siste som skjedde på Skagerak Arena før dommeren blåste av kampen.

Laget tar nå en miniferie frem til mandag. Da møter halvparten av de som var på banen for Arendal i dag Randesund 2 med rekruttlaget på Norac stadion kl 20:00. De resterende starter opp igjen med trening samme dag.

 

Følgende startet:

Andreas Smedplass

Drilon Ibishi - Daniel Hultqvist - Vegard Bergan - Marius Aamodt Eriksen

Marcus Victorio - Thomas Loftsberg - Peder Nersveen - Koko

Rasmus Christiansen - Julius Myrbakk

Innbytte (45 min):

Thomas Ness inn for Marcus Victorio

Innbytte (60 min):

Aldin Basic
Marco Scheffler
Kristian Solberg Arnesen
Snorre Flatebø
Mats Jacobsen
Jens-Erik Johansen
Sander Svela
Yusef Omid
Nicklas Knutsen (Øyestad)

Innbytte (75 min) :

Erlend Muller inn for Andreas Smedplass
Teo Hansen inn for Mats Jacobsen

 

Mikael Kvinge (ute resten av sesongen), Eivind Helgesen (trolig tilbake til neste seriekamp) og Rasmus Løvseth (trolig tilbake til neste seriekamp) var ikke med til Skien.

Annonse: