Kristiansen ut året

Tor-Erik Kristiansen tok midlertidig over som hovedtrener for damelaget med to kamper igjen av vårsesongen. Tor-Erik gis nå ansvaret for laget ut året.

Laget vant begge kampene etter at Tor-Erik tok over, noe som gjør at Arendal Fotball har en positiv formkurve før den viktige høstsesongen. Klubben vurderte flere løsninger parallelt, men kom raskt fram til at det ikke var ønskelig å gjøre endringer i trenerteamet som avsluttet vårsesongen. Dette var også det signalet klubben fikk fra spillergruppen.

For at Tor-Erik i enda større grad skal kunne konsentrere seg om oppgaven som hovedtrener, har man jobbet med en løsning for å frigjøre ham fra noen av de andre oppgavene han har hatt i klubben i sin stilling som utviklingsansvarlig.

Christian Markussen (assistent for A-laget) tar over Tor-Eriks rolle for herrenes 2. lag. Tor-Erik fortsetter med talenttreningene i "Arendal Talent", men må gjøre justeringer i treningstidene for at kabalen skal gå opp.

Styreleder i Arendal Fotball, Lars Inge Holte:

– Tor-Erik har vist seg som en stor ressurs for Arendal Fotball og gjorde en svært god jobb da han på kort varsel tok over laget. Vi ønsker derfor å videreføre teamet som fullførte vårsesongen, og ser frem til å følge laget gjennom en spennende høstsesong!

Annonse: