Møter Norges beste bortelag på lørdag

Heldigvis spilles kampen mot Notodden på Notodden stadion, der de utrolig nok har noe bortimot Norges dårligste statistikk i år!

Notodden utpeker seg selv som Norges beste bortelag på sin Facebookside etter at de som eneste lag i de tre øverste divisjonene har vunnet sine fem siste bortekamper.  Kvik, Arendal, Viking 2, Brann 2 og sist helg EIK Tønsberg har alle blitt beseiret på løpende bånd. 

Kampen mot Arendal Fotball vant Notodden etter en førsteomgang Vegard Hansen beskrev som "katastrofalt svak", der Notodden scoret to mål. En bedre andreomgang og en redusering fra Sander Lille-Løvø var ikke nok til å ta med seg poeng fra kampen som kanskje best blir husket fra det voldsomme regnskyllet som kom mot slutten av kampen.

På hjemmebane har det gått veldig mye tråere for Notodden i år, og har der enda ikke en eneste seier på seks forsøk. Kanskje legger de opp til en lengre kjøretur med avreise og ankomst på Notodden stadion før kampen på lørdag?

Til Notodden reiser ikke Thomas Ness som fikk sitt fjerde gule kort mot Ørn Horten. For Notodden må Leo Kyvik stå over etter sitt fjerde gule kort i sist kamp.

Kampstart er kl 15:00. Om du ikke tar turen til Notodden kan du se kampen på No1 Sportsbar på Langbrygga eller på TV2 Play/direktesport.no.

 

Annonse: