Opprykkslaget

Rekruttlaget er klar for 4. divisjon en runde før sesongslutt etter 4-1 seieren borte mot Fløy på Flekkerøy. Opprykket ble sikret av at "juniorlag" med tre andreårsjuniorer og resten førsteårsjuniorer!

I tillegg til juniorene fikk også en sprek 55-åring sin debut for Arendal Fotball når han kom inn med 15 minutter igjen å spille. Vegard Hansen kom inn sentralt på midtbanen og var da eldre enn de tre andre i midtbanefireren til sammen! 

Rekruttlaget ble til gjennom et samarbeid med Hisøy før denne sesongen. Planen var å ta over Hisøy sin plass i 4. divisjon, men med Hisøy sitt nedrykk ble det heller start i 5. divisjon. Med et så ungt lag var det kanskje like greit at de fikk en introduksjon til seniorfotball på det nivået, og heller kunne få med seg et opprykk når laget var klart for det. Det tok altså ikke mer enn en sesong!

Arendal Fotball vil takke Hisøy for å ha gitt fra seg plassen, og for å ha støttet opp om laget gjennom sesongen. Det har vært viktig for Arendalsfotballen at byens flaggskip igjen har et tilbud til unge, ambisiøse og treningsvillige spillere. De som spilte gårsdagens kamp har hatt en fin utvikling gjennom året, og flere har fått smake på 2. divisjonsnivået gjennom treninger og kamper også med A-laget.

Det har vært mange involverte rundt rekruttlaget denne sesongen. Vegard Hansen, Christian Markussen, og Tor-Erik Kristiansen har alle bidratt rundt kamper og kampledelse, men det er Tore Digernes (trener) og Preben Jacobsen (lagleder) som skal ha den største æren for lagets suksess. Disse to har trent store deler av gruppen gjennom flere år i Myra, og har stått på gjennom hele sesongen for å gi spillerne best mulig tilrettelegging og utviklingsmuligheter. 

Her er spillerne som har utgjort stammen i laget gjennom sesong. I tillegg har Kristian Solberg Arnesen spilt alt av kamper etter at han kom tilbake fra skade i august. 

Tøff 4. divisjon i 2025

Neste sesong vil gutta møte gode lag fra vest som Mandalskameratene, Vigør, Start 2 og Flekkefjord, samt gode naboer her i øst i Trauma, Express, Jerv 2, og Øyestad (gratulerer som vinner av 5. dvisjon og opprykk!) 

 

Annonse: