Seier mot topplaget

En deilig seier mot et Viking-lag som har vist seg meget gode denne sesongen, og lå før dagens kamp på andreplass på tabellen.

Det var ventet regn og vind til denne kampen, og det ble det, uten at det virket å påvirke kampen all verden. De første 10 minuttene hadde Viking mye ball og kom til et par farligheter. Etter det var Arendal det førende laget, og produserte flere gode muligheter. Alt i alt en god omgang fra Arendal mot et Viking-lag som tidligere i sesongen har vist at de kan spille ut de fleste lag i denne avdelingen.

Andreomgangen starter på verst mulig vis når Viking setter ballen i mål etter et innlegg fra sin høyreside. De første ti minuttene av omgangen blir det et voldsomt trykk fra Viking, der de også har et skudd i tverrligger. Etter dette tar Arendal mer over, og i en totalt sett relativt jevnspilt andreomgang har endelig Arendal marginene med seg og scorer to mål. Det første kommer etter at Michael Joseph Williams setter opp Rasmus Løvseth som med et penetrerende løp kommer gjennom og hamrer ballen lavt i det lengste hjørnet fra 16 meter. Den avgjørende scoringen var det kaptein Daniel Hultqvist som stod for når han stanget inn en corner i det 83. minutt. 

 

 

Annonse: