Stian Andersen og Adnan Maric forlater Arendal Fotball

To spillere var i sin siste kamptropp for Arendal Fotball i dagens seier mot Notodden.

Stian

Stian Andersen kom til Arendal Fotball før fjorårets sesong fra Moss. Stian har også vært innom Nanset, Fram og Nordstrand. 25-åringen har samboer i Arendal, og venter sitt første barn i september. Stian er også i en jobb som vanskelig lar seg kombinere med fotball.

Midtstopperen (som ble mye brukt som venstre back i Arendal) fikk 33 kamper, og scoret ett mål. Målet mot Lysekloster var en perle du kan se på nytt under.


Stian gir selv følgende forklaring til at han nå velger å legge skoene på hyllen:

- Jeg har gått med tanken om å slutte å satse på fotball en god stund. Vi er heldige som skal bli foreldre og jeg er i full jobb. Fotballen blir nedprioritert og derfor er det et enkelt valg å gi seg nå. Jeg ønsker laget og klubben alt godt for resten av sesongen og sesongene som kommer!

Arendal Fotball gir Stian de aller beste skussmål, og håper han på et senere tidspunkt også kan bli en ressurs for klubben utenfor banen.

Adnan

Adnan kom til Arendal så sent som i april fra Varberg i Allsvenskan. Det ble med 15 kamper og ett mål for Arendal Fotball før nå turen går videre. På den korte tiden Adnan var i klubben har vi lært å kjenne han som en svært profesjonell og hyggelig person som har bidratt fint i spillergruppen. Vi ønsker Adnan lykke til videre!

Annonse: