Tap mot Brann 2

Det ble en tung søndag ettermiddag på Norac stadion.

Det var et rekordsterkt Brann-lag som møtte oss på Norac stadion i dag. Nesten hele Brann-benken fra Eliteseriekampen på fredag var i startelleveren. Brann-laget hadde mye ballbesittelse gjennom store deler av kampen uten å skape særlig med sjanser før Arendal blottla seg mot slutten for å jage en utligning. Spesielt i første omgang hadde Brann mye ball, men det var Arendal som skapte sjansene. Sjansene ble ikke satt, og lagene gikk til pause med 0-0.

Tre minutter ut i andre omgang scoret Brann på et skudd fra 16 meter som ble skrudd opp i lengste kryss. En fin prestasjon og skudd som Smedplass i Arendal-målet ikke hadde mulighet til å nå. Utover i omgangen tok Arendal mer over banespillet, og skapte et par sjanser som med bedre presisjon kunne gitt uttelling. Når Arendal jaget utligningen mot slutten åpnet det for Brann-kontringer, der en av disse ga tellende resultat i det 90. minutt.

Tidligere Brann-spiller Mikal Kvinge var positiv og skapende gjennom hele kampen, og ble kåret til Arendals beste spiller. Mikael mottok et sentrumsgavekort fra dagens kampsponsor Kitron.

Det var en skuffet Vegard Hansen etter kampen.

- Vi møter et godt lag, men slipper ikke Brann til mye i dag. Det er kvalitet i avgjørende øyeblikk som skiller lagene. At vi taper slike kamper kan ofte tilskrives tilfeldigheter, men det har vært litt for mange av disse kampene til at det bare kan være tilfeldigheter. Vi må få skikk på valg og presisjon på siste tredel om vi skal få resultater fremover.

Neste kamp er mot Notodden borte lørdag 6. juli kl 15:00