Tap mot Houdini-laget fra Flekkerøy

Fløy har gjort det for vane å redde plassen fra et håpløst utgangspunkt. Med overtidsseieren mot Arendal Fotball har laget fem seiere på sine seks siste kamper og har skjebnen i egne hender i siste runde. Til tross for tap er også Arendal Fotball sikret fornyet kontrakt i PostNord-ligaen før siste serierunde.

De som hadde tatt turen til Cemo Arena på Flekkerøy denne lørdagen ble vitne til en jevnspilt og sjansefattig førsteomgang. Nærmest for Arendal Fotball kom Julius Myrbakk på en heading på bakerste stolpe som han ikke kom høyt nok opp på, og ballen gikk over tverrliggeren.

I andre omgang var det tydelig at Fløy var laget som jaget seiersmålet, og spesielt det siste kvarteret ble en forsvarskamp. Arendal-keeper Andreas Smedplass vartet opp med et par virkelig gode redninger, men måtte se seg slått på overtid. Da mottok Fløy-kaptein Sander Ystanes et lavt innlegg fra høyresiden som han flikket inn fra fra tre meter på fremste stolpe. Arendals største sjanse i andre omgang stod Thomas Ness for når han fikk et godt treff på en volley fra 14 meter, men dessverre gikk gikk skuddet rett på Fløy-keeperen som så vidt rakk å få opp en hånd for å blokkere skuddet.

Det var liten trøst for Vegard Hansen at Arendal uansett er på sikker plass etter at Viking2 tapte for Brattvåg.

-Vi skal prestere bedre enn dette, og det irriterer meg noe voldsomt! Vi visste hva som kom til å bli avgjørende i denne kampen - duellene. Vi er alt for "soft",  og da blir det vanskelig mot et lag som gir alt i hver duell.

Siste kamp for sesongen er hjemme mot Eik på lørdag. Kampstart er kl 13:00. Denne kampen er "Årets varmeste kamp" i samarbeid med Kirkens Bymisjon.