Tredje seier på rad

Etter en grusom periode med fire tap på rad har laget nå snudd trenden og levert tre seiere på rad. Denne gangen var det Vard Haugesund som kom til kort på Norac stadion.

Etter seieren er Arendal Fotball på øvre halvdel av tabellen igjen, etter at tapsrekken førte laget ned i nedrykksstriden for en periode. 

Arendal scoret allerede etter fem minutter da Julius Myrbakk fikk sjansen fra straffemerket etter at Marius Aamodt Eriksen hadde blitt felt. Myrbakk plasserte den til høyre for keeper, og drømmestarten var et faktum. 

Ledelsen varte i et kvarter. En corner ble stusset på første stolpe, og en umarkert Vard-spiller på bakre satte den kontrollert i mål.

Fem minutter før pause fikk Marcus Victorio utfordre på kant, skaffet seg en meter, og fant Rasmus Christiansen som styrte ballen i mål fra fem meter. Dette var Christiansen sin tredje scoring på like mange kamper.

Etter en spillemessig jevn førsteomgang var det Arendal som styrte andreomgangen. Det skulle likevel bare bli ett mål i omgangen. Rasmus Løvseth løp med ball langs sekstenmeteren, og plasserte skuddet mellom flere Vard-bein og tilbake i det lengste hjørnet. 

Vegard Hansen hadde blandede følelser for det han hadde sett.

- Først og fremst skal gutta ha skryt for den måten de har tatt tak og snudd trenden vi var inne i. I denne kampen synes jeg det var noe sløvt over oss i første omgang, men vi ser heldigvis bedring i andre omgang. Alt i alt en fortjent seier mot et Vard-lag som kan gi alle lag i denne divisjonen store problemer.

 

Nå er det to uker til neste kamp, mot Fløy på Flekkerøya, før vi avslutter hjemme mot Eik Tønsberg lørdag 26.10.

 

Annonse: